İLAN LİSTESİ

select
TarihTipiİlan Sahibiİlan MetniTelefon
14.09.2022Tüm IlanlarEcem cankurtMerhaba daha önce istanbulda kısa bir süre avukat asistanı olarak çalıştım. İşi öğrenebilceğim yetiştirilmek üzere bir iş arıyorum trakya üniversitesi sosyal bilimler muo büro yönetimi ve yönetici asistanlığı önlisans mezunuyum stajımı küçükçekmece belediyesi hukuk işleri kalem müdürlüğünde tamamladım.5310857733
25.07.2022DiğerNURŞAH ÖMÜR KUŞBüro Yönetimi ve yönetici asistanlığı ikinci öğretim ve açıköğretim adalet okuyorum hukuk büro sekreterliği tecrübem var5386011110
17.07.2022DiğerFerhat AktepeTecrübeli katibim. Bursa adliyesi ve icra dairelerinde faal olarak iş evrak takibi ve desteği sağlamaktayım. Özellikle şehir dışı işlemlerinde hizmet vermekteyim. Bu hususlarda yardımcı olabilirim. Talep halinde CV gönderilecektir5070301064
18.05.2022DiğerAleyna AslanBüro Yönetimi Hukuk Sekreterliği İş Yeri Açma Belgem var hukuk sekreterliği tecrübem var5422080247
06.04.2022DiğerMUHAMMET SELİMLERMerhabalar, Hali hazırda aktif çalıştığımdan dolayı ek iş arıyorum. İstanbul da yaşıyorum. Uzaktan çalışabileceğim, maksimum 5 bin dosyaya kadar takip açılışından kapanışına kadar tüm işlemlerde yardımcı olabilirim. Düşünenler ile iletişim kurmaları halinde detayları görüşebiliriz.5326540801

<<<Ekim 2022><<
Ekim 2022
4317181920212223

02.10.2022
AV. TACETTİN SİVRİKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.