İLAN LİSTESİ

select
TarihTipiİlan Sahibiİlan MetniTelefon
06.04.2022DiğerMUHAMMET SELİMLERMerhabalar, Hali hazırda aktif çalıştığımdan dolayı ek iş arıyorum. İstanbul da yaşıyorum. Uzaktan çalışabileceğim, maksimum 5 bin dosyaya kadar takip açılışından kapanışına kadar tüm işlemlerde yardımcı olabilirim. Düşünenler ile iletişim kurmaları halinde detayları görüşebiliriz.5326540801
07.03.2022DiğerBaran AkkuşMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2020 yılında mezu oldum. İstanbul Barosu nda stajımı tamamlamış olmama rağmen henüz ruhsatımı almadım. Ruhsatımı alana kadar; Edirne deki bir hukuk bürosunda zamanımı verimli geçirmek ve kendimi geliştirmek üzere bir iş arıyorum. İlgilenenlerin lakhes.399@gmail.com adresine yazmalarını rica ediyorum. Teşekkürler...53984787
11.02.2022AvukatEngin SeverYasal avukatlık stajımı geçtiğimiz mart ayında tamamladım. Ruhsatımı henüz almadım. Yanında çalışıp kendimi geliştirebileceğim avukat aramaktayım. İlgilenen meslektaşlarım dönüş yaparlarsa sevinirim. Saygılarımla.5066643909
27.12.2021OrtakMehmet Can DalgıçAnkara da ofisimi yeni açtım ve Edirne ye sürekli gidiş dönüş yapıyorum. Ankara dan iş ve duruşma takibi yapabilirim.5379708448
13.12.2021Diğerİnci İrem ÖĞÜNÇMerhabalar sayın meslektaşlarım ben Antalya barosundan Av.İnci irem öğünç . Antalyada duruşması olan ve Antalyaya gelemeyen meslektaşlarım olursa yetki belgesi ile duruşmalarına girebilirim . Görülecek işlerde elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım . Saygılarımla5307809692
30.11.2021Avukatsultan aşık*KENDİ OFİSİMDEN DİĞER MESLEKTAŞLARA YARDIMCI OLMAK ÜZERE* KAYSERİDE Kendi ofisimde 1 yıldır bağımsız avukatlık yapmaktayım mesleki tecrübem 2 yıldır. İş yoğunluğumun fazla olmaması dolayısıyla duruşma, icra, dilekçe... gibi dosya takibi için gerekli işlemlerde kayseri ve çevre iller için meslektaşlarıma yardımcı olmak isterim.5326299008

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022
192345678
209101112131415
2116171819202122

17.05.2022
AV. TACETTİN SİVRİKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.