3 TEMMUZ SAVUNMA MİTİNGİ
Tarih: 1.07.2020| Okunma Sayısı: 230

Karar No        : 2020/124

Karar Tarihi    : 01.07.2020

Baro Yönetim Kurulu Av. Alper PINAR Başkanlığında aşağıda yazılı üye avukatların katılımıyla toplandı.

1- 30.06.2020 tarihinde kamuoyuna yansıdığı üzere, Ankara’da bulunan Baro Başkanları, 3 Temmuz 2020 cuma günü saat 14:00’da Anıt Park’ta savunma mitingi yapılması kararı alarak kamuoyuna deklare etmişlerdir. Şuan itibarı ile alınan resmi bir izin bulunmadığı, ancak Ankara’da izin konusunda görüşmelerin devam ettiği hususunda bilgi alınmıştır. Gerekli yasal prosedürlerin tamamlanarak, pandemi kuralları çerçevesindeki hassasiyetlere de dikkat edilerek savunma mitinginin gerçekleştirilmesi dileğimizdir. Avukatlık Kanunu ile ilgili hayati önem arz eden ve olağanüstü gelişmelerin yaşandığı bir ortamda Baromuz’un böyle bir birliktelik içerisinde olmaması düşünülemez. Bu nedenle savunma mitingine katılım sağlanmasına, mitinge katılacak meslektaşlarımız için masrafları baro tarafından karşılanmak üzere araç tahsisine, bu konuda meslektaşlarımıza mesaj atılarak kayıt oluşturulmasına ve gidiş-geliş saatlerinin belirlenerek ayrıca duyurulmasına,

Toplantıya Katılan Yönetim Kurulu Üyelerinin imzası ile karar verildi. 01.07.2020

<<<Ekim 2020><<
Ekim 2020
4319202122232425

28.10.2020
AV. ALPER PINAR

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.