TBB MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN "KENTSEL DÖNÜŞÜM-İMAR HUKUKU" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 14.01.2023| Okunma Sayısı: 60

Edirne Barosu Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu olarak, Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve İmar Hukuku" konulu eğitim semineri; Baromuz Saymanı ve Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu Başkanımız Sayın Av. Adem Eray KOZAN'ın açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Vekilimiz Sayın Av. Aygün ULUBEY ERGÜDEN, Genel Sekreterimiz Sayın Av. Yılmaz TUNA, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Av. Utku Deniz ULUDAĞ, Sayın Av. Özge HAZIR, Sayın Av. Anıl SEKİN, Sayın Av. Özden ERDURAN, katılarak ev sahipliği yaptı. Değerli bilgilerini meslektaşlarımız ile paylaşan eğitmen Sayın Av. Şenol SALTIK'a ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Av. Serpil ÖZOK'a ve başta değerli meslektaşlarımız olmak üzere yoğun katılım gösteren tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız.

<<<Şubat 2023><<
Şubat 2023
920212223242526

02.02.2023
AV. GÖKHAN KARAKOÇ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.