TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI'NDA BAROMUZU TEMSİL EDEREK İKİNCİLİK KUPASINI KAZANAN STAJYER AVUKATLARIMIZ İÇİN PLAKET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 15.05.2024| Okunma Sayısı: 63

Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışması'nda Baromuzu temsil ederek ikincilik kupasını kazanan stajyer meslektaşlarımız için Baromuz Av. Hayrettin BELLİ Konferans Salonu'nda plaket töreni gerçekleştirildi.

Baro başkanımız, önceki dönem Baro Başkanlarımız, Baromuz Yönetim Kurulu Üyeleri, meslektaşlarımız, stajyer meslektaşlarımız ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen tören Baro Başkanımız Av. Gökhan KARAKOÇ'un konuşması ile başladı.

İlk olarak yarışmadan dereceyle dönen Stj. Av. Ceyda DİKMEŞE, Stj. Av. Esmanur BİLİM, Stj. Av. Harun GÜREL ve Stj. Av. Sadun GÜRKAN'a plaketleri önceki dönem Baro Başkanımız Av. Alper PINAR, çalıştırıcılar ve aynı zamanda Baromuz Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Burcu ORTAÇ IRMAK, Av. Özge HAZIR ve Av. Utku Deniz ULUDAĞ tarafından verildi.

Ardından çalıştırıcılar Av. Özge HAZIR, Av. Burcu ORTAÇ IRMAK, Av. Utku Deniz ULUDAĞ ve Baromuz Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu Başkanı Av. Adem Eray KOZAN'a plaketlerini Baro Başkanımız Av. Gökhan KARAKOÇ takdim etti.

Başarılarından ve üstün gayretlerinden dolayı stajyer meslektaşlarımıza tekrar teşekkürlerimizi sunarız.

<<<Haziran 2024><<
Haziran 2024
2517181920212223

19.06.2024
AV. GÖKHAN KARAKOÇ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.