EDİRNELİ POLİS MEMURU NEFİZE ÖZSOY’IN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ.

Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan’ın Nefize Özsoy’ın anne ve babasının yaşadığı eve giderek acı haberi verdi. Evden feryatlar yükselirken, apartmana dev Türk Bayrağı asıldı

Mardin’in Midyat ilçesinde PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla emniyet müdürlüğüne düzenlenen saldırıda 2 kadın polis şehit düştü, 2 kişi yaşamını yitirdi, 30’u aşkın kişi yaralandı. Mardin’in Midyat ilçesinde, emniyet müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Nefize Özsoy’un 4 yaşında bir kızı olduğu ve hamile olduğu ortaya çıktı. Eşi Cumhur Özsoy’un da aynı yerde geçen sene yaralandığı öğrenildi. Patlamada yaralananlardan kadın polis memuru Şerife Özden Kalmış, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen şehit düştü. Şehidin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün koruması olduğu ve 5 aylık evli olduğu öğrenildi.

Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, evli ve 1 çocuk annesi olan 32 yaşındaki polis memuru Nefize Özsoy’un acı haberini Şükrüpaşa Mahallesi, 168’nci sokak üzerindeki bir apartmanda oturan annesi Hafize, babası Süleyman Çetin’e verdi. Kızlarının ölüm haberini alan annesi, babası ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Apartmanın 4’ncü katındaki evden feryatlar yükseldi. Edirne Emniyet Müdürlüğü’nce apartmana dev Türk bayrağı asıldı. Şehit haberinin yayılmasının ardından çevredeki yakınları aileye taziyeye gelirken, diğer evlerine balkonları da Türk bayraklarıyla donatıldı.

Edirne Valisi Günay Özdemir ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ailenin evine gelerek taziyede bulundu. Bir süre evde kalan Vali Özdemir çıkışta gazetecilere, “Ailemizin, Edirnemizin ve ülkemizin başı sağ olsun. Rabbim inşallah böyle kötü olaylar bir daha yaşatmaz. Devlet olarak biz zaten, biliyorsunuz ki ben doğudan Kars’tan geldim. Bunlara fırsat vermeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

POLİS EŞİ DE SALDIRIDA YARALANMIŞTI

Mardin’de şehit olan Nefize Özsoy’un, kendisi gibi polis memuru olan Cumhur Özsoy ile evli olduğu ve 4 yaşlarında bir kızları olduğu öğrenildi.