Edirne Barosu Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Özgür Yıldırım törenle mazbatasını aldı.

Baro seçim sonucunun kesinleşmesinin ardından Edirne Adliyesi’ nde gerçekleşen törenle başkanlığa seçilen Yıldırım’a mazbatası, İl Seçim Kurulu Başkanı İsmail Saltık tarafından verildi.

Yıldırım, tören sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerde kendisini destekleyen meslektaşlarına teşekkür etti.

Baroda üçüncü kez göreve gelmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirten Yıldırım, “Tekrar güven tazelediğimiz için çok mutluyuz. Bize bu onuru yaşatan Genel Kurulumuza saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Kendilerine layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Mesleğimize, meslektaşımıza, baromuza hizmet etmek için, hukukun üstünlüğü ilkesini egemen kılmak için mücadelemiz devam edecek.” dedi

Ayrıca Edirne Barosu yönetim kuruluna ise avukatlar Evşen Kabaklı, Osman Barbaros Akgül,Sinan Tekin, Ulaş Pamukçu, Kaan Polat, Atalay Tutal, Tülin Kutlu, Burak Güngörmedi, Gökhan Karakoç ve Koray Uymaz seçildi.