BARO HİZMET BİNASI
Tarih: 15.06.2020| Okunma Sayısı: 760

Değerli meslektaşlarımız, baro binamızın üst katı 16 Haziran Salı yarın itibarıyla hizmete açılacaktır. Tefrişatı talebimiz üzerine TBB tarafından gerçekleştirilmiştir. Üst katta oluşturulan kütüphane genç avukatlar meclisimizin önerisidir. Bu öneri üzerine TBB den talebimiz üzerine kabul görerek oluşturulan kütüphanemize bağış yaparak katkı sunan Av. Süleyman Özduygu ve Av. Haluk Tuncel’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerini ziyaret edecek ve de Şükran plaketlerimizi ayrıca takdim edeceğiz. Kütüphanedeki kitaplar konusunda bir kayıt sistemi oluşturacak, yararlanmak isteyen meslektaşlarımıza bu konuda destek olacağız. Bu konuda bir komisyon oluşturmayı, kütüphanede bulunacak ya da bulunmayacak kitapların tasnifi, kayıt altına alınması, faydalandırılma usulleri konusunda destek olmalarını talep etmeyi düşünüyoruz. 
Üst katta, kütüphane, tv, bilgisayar, internet, okuma ve dinlenme alanları, mutfak hizmeti bulunmaktadır. Ayrıca, ayaklı dezenfektan ve yeteri kadar maske de sürekli hazır bulundurulacaktır. 
Pandemi süreci boyunca, sağlık tedbirleri kapsamında meslektaşlarımızın çay, kahve gibi ihtiyaçlarını kendileri tarafından alabilecekleri ortam hazırlanmıştır. Eğitimlerde kullanılan çay sebili ile kahve türleri konulmuştur. Süreç boyunca tek kullanımlık karton bardaklar kullanılacaktır. Öncelikli amacımız, adliyede uzunca bir süre bekleyen ya da ilçelerden gelen fakat bekleme konusunda yer sıkıntısı yaşayan meslektaşlarımızın kendilerine ait bir binada rahatlıkla dinlenmeleri ve vakit geçirmelerini ve ayrıca her türlü ihtiyaç ve hizmetlerden faydalanmalarını sağlamaktır. İkinci amacımız, meslektaşlarımızın kullanımına açarak, pandemi nedeni ile oluşan süreçte sosyalleşmeye katkı sunmaktır. Zaman içerisinde, meslektaşlarımızdan gelen talepler ve öneriler, hizmeti sahiplenmeleri ve buna benzer görüş alışverişleri ve edineceğimiz tecrübeler sonucunda, daha profesyonel, hafta sonlarını da içine katabilecek , akşamları da belli bir saate dek hizmet verebilecek bir sisteme geçiş yapılıp yapılmayacağına karar verilecektir. Süreç içerisinde bize destek olan TBB’ye, kütüphane konusunda öneri ve talep getiren Genç Avukatlar Meclisine, kütüphaneye bağış yapan meslektaşlarımıza, var gücü ile çalışan baro personelimize teşekkür ediyoruz. Meslektaşlarımıza, hukuk ve adalet hizmetlerine hayırlı olsun. Saygılarımızla.

ETKİNLİK TAKVİMİ

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<Mart 2024><<
Mart 2024
 PSÇPCCP
926272829123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
141234567

29.03.2024
AV. GÖKHAN KARAKOÇ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.